Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księbozbioru
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Wypożyczalnia
(2)
Autor
Piątkowska Krystyna (1925- )
(1)
Scholtz Alina (1908-1996)
(1)
Starzyńska Feliksa
(1)
Wirszyłło Romuald
(1)
Rok wydania
1970 - 1979
(2)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Konserwy
(1)
Obiekty i urządzenia sportowe
(1)
Odpoczynek
(1)
Osiedle mieszkaniowe
(1)
Przetwory owocowo-warzywne
(1)
Zdrowe żywienie
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 71 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Przetwory, konserwy, koncentraty w żywieniu rodziny / Feliksa Starzyńska - Wydanie 2 uzupełnione - Warszawa : Zakład Wydawnictw CRS, 1975 - 135, [1] strona : ilustracje, tabele, wykresy ; 17 cm
(Biblioteczka Ośrodka "Nowoczesna Gospodyni")
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej